Neke od Usluga koje pružam

Web Sajt Dizajn

Svaki moj dizajn počinje praznim platnom koje omogućava Vašem sadržaju da određuje izgled sajta. Volim da to bude jednostavno. Ciljevi su mi da se fokusiram na tipografiju, sadržaj i prenošenje poruke koju želite poslati.

Development

Responsive development će omogućiti da Vaš Web Sajt izgleda odlično na svim uređajima. Bavim se programiranjem, tako da znam kako da napravim da Vaš Web sajt bude dostupan na svim uređajima koristeći najnovije dostupne tehnologije.

Newsletter Dizajn

Email Marketing je veoma efikasan i jednostavan način promocije Vašeg poslovanja u tenutnom online svetu. Odgovarajući Newsletter je savršen način za dopunu Vašeg Web Sajta i održavanje kontakta sa klijentima.

Social Media

Online prisustvo je neophodno za preduzeća. Važno je da Vaš brend bude konzistentan i prepoznatljiv na svim platformama. Društveni mediji su osnovni alat koji može povećati vidljivost Vašeg brenda.

Dušan Mihajlović

PhotoCode sam pokrenuo ja...

Dušan Mihajlović, grafički i Web dizajner / developer iz Požarevca, Srbija. Samouk sam, konstantno učim još više i imam strast ka kreiranju lepih, funkcionalnih, responsive Web Sajtova za male firme. Dostupan sam za freelance, tako da me slobodno kontaktirajte.

Moji radovi
80

Web Dizajn

70

HTML / CSS

60

Grafički Design

90

UI / UX

Neki od radova na koje sam ponosan

BUDIMO U KONTAKTU

Ako imate neko pitanje, neki cool freelance projekat ili samo želite da se javite, slobodno me kontaktirajte! Ili mi pošaljite koju reč odavde. Voleo bih da čujem šta imate da kažete!