Zovem se DUŠAN
i ja sam front-end

  • Dizajner

  • Developer

Neke od Usluga koje pružam

Web Sajt Dizajn

Svaki moj dizajn počinje praznim platnom koje omogućava Vašem sadržaju da određuje izgled sajta. Volim da to bude jednostavno. Ciljevi su mi da se fokusiram na tipografiju, sadržaj i prenošenje poruke koju želite poslati.

Development

Responsive development će omogućiti da Vaš Web Sajt izgleda odlično na svim uređajima. Bavim se programiranjem, tako da znam kako da napravim da Vaš Web sajt bude dostupan na svim uređajima koristeći najnovije dostupne tehnologije.

Newsletter Dizajn

Email Marketing je veoma efikasan i jednostavan način promocije Vašeg poslovanja u tenutnom online svetu. Odgovarajući Newsletter je savršen način za dopunu Vašeg Web Sajta i održavanje kontakta sa klijentima.

Social Media

Online prisustvo je neophodno za preduzeća. Važno je da Vaš brend bude konzistentan i prepoznatljiv na svim platformama. Društveni mediji su osnovni alat koji može povećati vidljivost Vašeg brenda.

Dušan Mihajlović

PhotoCode sam pokrenuo ja...

Dušan Mihajlović, grafički i Web dizajner / developer iz Požarevca, Srbija. Samouk sam, konstantno učim još više i imam strast ka kreiranju lepih, funkcionalnih, responsive Web Sajtova za male firme. Dostupan sam za freelance, tako da me slobodno kontaktirajte.

Moji radovi
80

Web Dizajn

70

HTML / CSS

60

Grafički Design

90

UI / UX

Neki od radova na koje sam ponosan

Belac website mockup

Belac

belac.rs

  web, UI  /    Maj 2016 - Nov 2016

O projektu

Kompanija Belac osnovana je 1966. godine kao zanatska radnja specijalizovana za proizvodnju drvene stolarije i nameštaja. Sedište kompanije nalazi se u Petrovcu na Mlavi u Braničevskom okrugu, Srbija. U kasnijim godinama kompanija je proširila svoje aktivnosti i postala stolarsko-staklorezačka radnja. Prateći tržište, Belac započinje proizvodnju aluminijumske i PVC stolarije. Opredeljenje i ključ poslovne politike vlasnika preduzeća je bila upotreba savremenih materijala i tehnologija da bi se dobio proizvod koji svojim kvalitetom ispunjava zahteve kao i proizvodi zapadno-evropskog tržišta.

Belac me kontaktirao da ponovo oživim njihov postojeći Web sajt i da novi bude urađen u Responsive dizajnu sa besprekornim korisničkim iskustvom na bilo kom uređaju, bilo mobilnom telefonu, tabletu ili monitoru računara.

Iphone and Ipad

Transformisao sam njihov stari, statički Web sajt u novi koji odiše inovacijama. Želeo sam da skrenem pažnju na premijum klasu proizvoda kompanije Belac, pa sam se samim tim i fokusirao na kreiranje sajta koji je jednostavan i elegantan.

Popijeno kafe u litrima

                

Dr Dimitrije Stojanović website mockup

Dr Stojanović

stomatologija-pozarevac.com

  brendiranje, web, UI  /    Feb 2015 - Apr 2016

O projektu

"Dr Dimitrije Stojanović" je uspešna stomatološka ordinacija koja se nalazi u Požarevcu, gradu u kojem sam rođen i u kojem živim.

Imao sam zadovoljstvo da ovaj projekat izgradim od nule. To je bio najkompleksiniji od svih projekata na kojima sam radio i uključivao je stvaranje novog brenda, smernica za dizajn, Web dizajn, korisnički interfejst, i sve to u toku godinu dana bliske saradnje.

Ipad and Samsung Galaxy s7 edge

Sajt je napravljen korsteći CSS, Javascript, jQuery, i PHP. Vrlo je intuitivan i lak za korišćenje. Dr Stojanović i ja nastavljamo da sarađujemo kako bi sajt bio konstantno ažuran.

Popijeno kafe u litrima

                
          

Photobook

Veding Senzejsn

vedingsenzejsn.com

  grafički, dizajn knjige  /    Maj 2016 - Jul 2016

O projektu

Veding Senzejšn je tim fotografa i snimatelja kojima je bio potreban Photo Book koji prikazuje njihove visoko kvalitetne fotografije prelepih venčanja i proslava koje su pokrivali, a koji bi koristili sa ciljem da privuku potencijalne klijente.

Veding senzejsn Photobook

Zajedno smo radili na dizajnu kako bi stvorili jedan koji odražava njihov jedinstveni stil. Nismo mnogo komplikovali stvari i koncentrisali smo se na sadržaj knjige, kako bi nihove fotografije bile u centru pažnje.

Popijeno kafe u litrima

          

Eurodent website mockup

Eurodent

eurodentbg.com

  web, UI  /    Jun 2014 - Jan 2015

About

Eurodent is a dental clinic in Belgrade, specialized in implantology and oral surgery.

They came to me in need of a complete new online identity. To ease the experience for the target audience, I opted for a side navigation that is always visible. Also, I updated their colour palette for a more vibrant, youthful feel & changed their typography to better suit modern design guidelines.

Ipad and iphone

To make the site relevant to today’s mobile society, I created a full-screen, responsive website, providing prospective patients with a wealth of tools and content they can access on any device.

Popijeno kafe u litrima

             

Minel automatika website mockup

Minel Automatika

minelautomatika.rs

  web, UI  /    Mar 2017 - Apr 2017

O projektu

Minel Automatika d.o.o. is a limited liability company for engineering, manufacturing, assembling and selling automation facilities and equipment.

Minel's many years of experience in the design, manufacture and construction of electric power facilities resulted in the establishment of Minel Automatika company.

The company was founded in 1974. under the name Elektrocentar, while the current name and new production orientation adopted in 1977. New integrated development program related to: production of measuring and protective equipment, the production of auxiliary power sources and the production of equipment for monitoring and control.

Minel Automatika responsive design showcase

PhotoCode was approached by Minel Automatika to redesign their curent website. The website design is now clear and without clutter, focusing on Minel Automatika’s key information. It was designed and developed to be fully responsive. A responsive layout allows the website to resize appropriately across a wide range of devices including desktop computers, laptops, tablets and smartphones.

For the project I used a setup that included Bootstrap for a responsive grid, Prepros to compile Sass and minify assets, and HTML / CSS & Javascript to design the interactions.

We still work closely to improve the website by adding additional sections.

Liters of coffee consumed

             

BUDITE U KONTAKTU SAMNOM

Ako imate neko pitanje, neki cool freelance projekat ili samo želite da se javite, slobodno me kontaktirajte! Ili mi pošaljite koji red odavde. Voleo bih da čujem šta imate da kažete!