BELAC

  • Tags icon Web, UI
  • Calendar icon Maj 2016 – Nov 2016

O PROJEKTU

Kompanija Belac osnovana je 1966. godine kao zanatska radnja specijalizovana za proizvodnju drvene stolarije i nameštaja. Sedište kompanije nalazi se u Petrovcu na Mlavi u Braničevskom okrugu, Srbija. U kasnijim godinama kompanija je proširila svoje aktivnosti i postala stolarsko-staklorezačka radnja. Prateći tržište, Belac započinje proizvodnju aluminijumske i PVC stolarije. Opredeljenje i ključ poslovne politike vlasnika preduzeća je bila upotreba savremenih materijala i tehnologija da bi se dobio proizvod koji svojim kvalitetom ispunjava zahteve kao i proizvodi zapadno-evropskog tržišta.

Belac me kontaktirao da ponovo oživim njihov postojeći Web sajt i da novi bude urađen u Responsive dizajnu sa besprekornim korisničkim iskustvom na bilo kom uređaju, bilo mobilnom telefonu, tabletu ili monitoru računara.

Belac Website Mockup

Transformisao sam njihov stari, statički Web sajt u novi koji odiše inovacijama. Želeo sam da skrenem pažnju na premijum klasu proizvoda kompanije Belac, pa sam se samim tim i fokusirao na kreiranje sajta koji je jednostavan i elegantan.