HES – HOT EXPRESS SALE

  • Tags icon Web, UI, UX
  • Calendar icon Maj 2021 – Jun 2021

O „HOT EXPRESS SALE“ PROJEKTU

O ovom projektu najviše govori komentar same Jelene, osobe koja stoji iza brenda HES 😇 :

„Moja saradnja sa Dušanom počinje u prethodnoj firmi u kojoj sam radila i naša saradnja je od samog početka išla glatko. Fin i pristupačan, čovek bez sujete spreman da radi, pomogne, objasni.

Kada je došao na red moj biznis, i ekranizacija istog, znala sam da će taj sajt raditi isključivo Dusan. Zakazivanje viđanja, pozivi, poruke, sve u svakom (ili najskorijem) trenutku mogući, fleksibilan, i spreman da realizuje u digitalnom svetu svaku moju zamisao.

HES Website Mockup

Iako sam naravno ceo sadržaj sajta osmislila ja, bez problema je shvatio suštinu moje priče, i bio je slobodan da da savet i sugestiju kako bi nešto bolje funkcionisalo. Mnoge stvari prepustila sam njemu, jer, iako samouk – Dušan je izuzetno stručan, i nisam preispitivala zašto je dobro to sto on kaže da je dobro, već sam samo poslušala i tako i uradila.

Kada je sajt „pušten“, komentari mojih kupaca i prodavaca bili su samo pozitivni, uz sugestije šta se može dodati-ali ništa sto treba promenili ili pojednostaviti.

Hes website iPhone mockup

Sam dizajn sajta je jednostavan, elegantan i lak za snalaženje i korišćenje.

Moj posao je takav da sajt posećuje izuzetno veliki broj ljudi, i apsolutno niko nije imao primedbu na brzinu ili funkcionalnost sajta, sto znaci da svaki potencijalni klijent treba da posluša Dušanov savet.

On nije „odradio posao i uzeo novac“ kao sto u Srbiji obično biva, već mu je bilo bitno moje mišljenje, zadovoljstvo, učestvovao je sa mnom u izgradnji brenda i izuzetno sam mu zahvalna na svemu. Možda mu nije bilo lako da isprati sve moje vizije i ideje, ali u maksimalno kratkom roku je sve zadatke resio i omogućio mi da sve sto ja radim teče glatko i bez problema.

Zajedno smo pratili analitiku sajta i svakom porastu poseta radovao se kao svom uspehu. Dusan je odličan saradnik, posebno na početku kada se neki posao pokreće, te će rad sa njim svakom budućem klijentu biti zadovoljstvo.“

Popijeno kafe u litrima

Coffee cup
Coffee cup
Coffee cup
Coffee cup
Coffee cup
Coffee cup
Coffee cup