HES – HOT EXPRESS SALE

  • Tags icon Web, UI, UX
  • Calendar icon Maj 2021 – Jun 2021

O „HOT EXPRESS SALE“ PROJEKTU

O ovom projektu najviše govori komentar same Jelene, osobe koja stoji iza brenda HES 😇 :

„Moja saradnja sa Dušanom počinje u prethodnoj firmi u kojoj sam radila i naša saradnja je od samog početka išla glatko. Fin i pristupačan, čovek bez sujete spreman da radi, pomogne, objasni.

Kada je došao na red moj biznis, i ekranizacija istog, znala sam da će taj sajt raditi isključivo Dusan. Zakazivanje viđanja, pozivi, poruke, sve u svakom (ili najskorijem) trenutku mogući, fleksibilan, i spreman da realizuje u digitalnom svetu svaku moju zamisao.

HES Website Mockup

Iako sam naravno ceo sadržaj sajta osmislila ja, bez problema je shvatio suštinu moje priče, i bio je slobodan da da savet i sugestiju kako bi nešto bolje funkcionisalo. Mnoge stvari prepustila sam njemu, jer, iako samouk – Dušan je izuzetno stručan, i nisam preispitivala zašto je dobro to sto on kaže da je dobro, već sam samo poslušala i tako i uradila.

Kada je sajt „pušten“, komentari mojih kupaca i prodavaca bili su samo pozitivni, uz sugestije šta se može dodati-ali ništa sto treba promenili ili pojednostaviti.

Hes website iPhone mockup

Sam dizajn sajta je jednostavan, elegantan i lak za snalaženje i korišćenje.

Moj posao je takav da sajt posećuje izuzetno veliki broj ljudi, i apsolutno niko nije imao primedbu na brzinu ili funkcionalnost sajta, sto znaci da svaki potencijalni klijent treba da posluša Dušanov savet.

On nije „odradio posao i uzeo novac“ kao sto u Srbiji obično biva, već mu je bilo bitno moje mišljenje, zadovoljstvo, učestvovao je sa mnom u izgradnji brenda i izuzetno sam mu zahvalna na svemu. Možda mu nije bilo lako da isprati sve moje vizije i ideje, ali u maksimalno kratkom roku je sve zadatke resio i omogućio mi da sve sto ja radim teče glatko i bez problema.

Zajedno smo pratili analitiku sajta i svakom porastu poseta radovao se kao svom uspehu. Dusan je odličan saradnik, posebno na početku kada se neki posao pokreće, te će rad sa njim svakom budućem klijentu biti zadovoljstvo.“