MINEL AUTOMATIKA

  • Tags icon Web, UI
  • Calendar icon Mar 2017 – Apr 2017

O PROJEKTU

Minel Automatika d.o.o. je društvo sa ograničenom odgovornošću za inženjering, proizvodnju, montažu i prodaju postrojenja i uređaja automatike.

Dugogodišnje iskustvo preduzeća MINEL u projektovanju, proizvodnji i izgradnji elektroenergetskih postrojenja rezultiralo je osnivanjem preduzeća MINEL AUTOMATIKA.

Preduzeće je osnovano 1974. godine pod nazivom ELEKTROCENTAR, dok su današnji naziv i nova proizvodna orijentacija usvojeni 1977. godine. Novi celovit razvojni program se odnosio na: proizvodnju merne i zaštitne opreme, proizvodnju izvora pomoćnog napajanja i proizvodnju opreme za nadzor i upravljanje.

Minel Automatika Website mockup

Kompanija Minel Automatika je pristupila PhotoCode-u sa željom za redizajnom njihove web stranice. Dizajn njihovog sajta je sada jasan, intuitivan i fokusira se na ključne informacije koje kompanija Minela Automatika želi da pruži. Sajt je u potpunosti izrađen u Responsive dizajnu što mu omogućava da bude prilagođen za veličine ekrana širokog spektra uređaja, uključujući desktop računare, laptopove, tablete i pametne telefone.

Još uvek blisko sarađujemo kako bi poboljšali web sajt dodavanjem novih sadržaja.